Som du sikkert har hørt nu, er college dyrt. For at komme tilbage på sporet, skal din økonomi føre din livsstil, ikke omvendt. Mange mennesker ser efter den billigste måde at gøre noget og anser for MoneySaving. Hvis du overforbrug, er det endnu vigtigere at begrænse det – hvilket betyder, at du bruger inden for din hjælp.

Disse konti behøver ikke at være faktiske bank eller kreditforening opsparingskonti, de kan være høje renter regnskab, skat gratis Savings Accounts (TFSAs), RRSPs, tidsindskud, gensidige fonde eller andre investeringer. Bare sørg for at du ikke låse op penge i en langsigtet investering, som du måske har brug for på kort sigt (lære mere om forskellene mellem opsparing og investering for den kortsigtede versus lang sigt).

En opsparingskonto er en fantastisk måde til at betale for kollegiet. Åbne en opsparingskonto og udpege de penge skal bruges kun til college. Da beløbet vokser, så vil din motivation ikke bruge det til andre ting. Overveje at have automatiske betalinger direkte fra din lønseddel eller tale med dine forældre om tildeling af et beløb fra familiens budget til uddannelse. Dette vil hjælpe dig med at spare regelmæssigt og vil gøre en familie vane at gemme til college i stedet for at skulle lån penge rentefrit.

De fleste planer tilbyde en måldato strategi, der bestemmer den investering procent baseret på modtagerens alder. For eksempel: Hvis dit barn er to år gammel, kontoen ville være mere aggressive i dag gradvist skifte fra aktier til obligationer som barnet nærmer college alder.

Hvad hvis du kan ikke gemme nogen penge? Du kan ikke selv har råd til at spare $100 om måneden for pensionering? Din nuværende leveomkostninger absorbere din hele lønseddel? Der er en måde du kan spare endnu mere for pensionering end den $500 Per måned Plan – Gem din rejse.

Jeg vil anbefale at åbne en opsparingskonto med en lokal kredit union eller bank uden online adgang. Jeg finder det lettere at spare, når ikke jeg onstantly kigger på min balance, fordi når jeg ser min opsparing balance jeg tænker over hvordan jeg kan bruge penge.

Nogle mennesker erkender, at deres største hindring for at spare penge hver måned er sig selv. Hvis du tror, at dette er en del af grunden til, hvorfor du ikke kan synes at spare nogen penge, er her nogle strategier og tips til at prøve at holde dine penge sikkert fra dig selv.