Star Wars Lydbøger er de bedste lydbøger til børn på grund af mange grunde. Hovedårsagen er, at de er fulde af gode klassiske historier. Den anden bedste grund er, at de er fulde af underholdning og sjov at lytte til. Med enhver form for historie kan du finde underholdningen i lydbøgerne, der vil gøre dem endnu bedre end den faktiske historie.

Du kan finde mange forskellige Star Wars lydbøger, der vil underholde dine børn og teenagere. Nogle mennesker kalder Star Wars film og tv-shows de bedste ting, der nogensinde er skabt. Nogle børn er stadig vokser op ser den oprindelige Star Wars film, hver gang en ny kommer ud. Med populariteten af disse to ting, er det ikke et vidunder, hvorfor så mange voksne elsker at lytte til Star Wars lydbøger så godt.

Forældre kan lytte til disse historier og føle sig tæt på deres børn, når de læser for dem. Hvis en forælder har et barn, der ønsker at lytte til en Star Wars Audiobook, kan de gøre dette med hjælp fra en god forælder forfatter. Du får alle mulige store eventyr fra de berømte navne på Star Wars. De store figurer, der er portrætteret i Star Wars Lydbøger gøre disse bøger virkelig underholdende at lytte til.

Historierne om Star Wars vil holde dine børn engageret fra start til slut. Der er mange forskellige typer af star wars lydbøger til rådighed, at dine børn kan lytte til. En sådan type lydbog er en Darth Vader historie. Med Darth Vader truer galaksen, vil dit barn være ivrige efter at fortsætte med at læse nogen af de mange eventyr, han går på i disse lydbøger.

En anden type lydbogshistorie, der er tilgængelig i Star Wars Audiobooks-samlingen, er Jedi-seriens returnering af forfatteren John Davis. Han er også forfatter til de to Darth Bane romaner, som du også kan købe. Med Jedi-seriens tilbagevenden vil din søn eller datter have det sjovt at lytte til disse Darth Bane-lydbøger. De to romaner i denne serie, Darth Bane og Darth Vader: Dark Lord, er også tilgængelige i digitale downloadformater, så du kan vælge, hvilket format du gerne vil lytte til din yndlingslydbog i.

I den nye republik, ved bestseller forfatter Jacinda Harris du har en mulighed for at følge fodsporene på både Luke og Darth Vader, som de krydser galaksen kæmper de mørke kræfter. Du kan lytte til disse star wars lydbøger ved hjælp af din MP3-afspiller eller endda en bærbar dvd-afspiller, afhængigt af dine præferencer. Du vil blive ført til forskellige planeter af grand admiral Thrawn, hvor han fører en campingvogn af hans personlige shuttle. Du vil rejse til planeten Crait, hvor ørkenplaneten Bota Caverns kan findes. Denne ørkenplanet er der, hvor Hutts stammer fra, og hvor grev Dook Vader blev født.