De fleste amerikanere har ingen idé om hvad laminatgulve er, selv om de er ofte bevidste om Pergo gulv. Nå, er Pergo til laminat gulve hvad Kleenex er til ansigtsservietter. Som det første selskab til at oprette denne mdf plader type af gulvbelægning og sælge det i USA, blevet deres navn synonymt med laminat gulve i hovedet på mange forbrugere. Når det er sagt, der er over 30 andre mærker af denne type gulvbelægning tilgængelige så godt.

Laminatgulve består typisk af tre separate lag: en hård aluminium oxid slidlag med et fotografi af træ, sten eller mursten levet op til undersiden af det; en kerne eller “transportør” normalt lavet af Medium Density Fiberboard (MDF) som er et forarbejdet træ produkt, der er meget fugt resistent; og et sidste lag af plastik laminat opbakning til at forsegle det hele stykke mod fugt og potentielle skadedyr.

Laminat gulve er en omkostningseffektiv og nem at passe alternativ til ægte træ eller sten overflader. Bliver mere tolerante over for fugt, kan det lettere bruges i badeværelser eller andre områder, hvor fugt kan give problemer for andre gulvmaterialer – så længe det producentens garanti omfatter fugt dækning. På grund af dens enkle tunge og not vedhæftet fil mønster, kan det blive udnyttet i stort set alle rum i huset, forudsat at der er et konkret, krydsfiner eller andre faste gulvets overflade under den.

Laminatgulve ikke plette, fade, bule eller warp som ægte hårdttræ gulve, selv om de har en lignende omkostninger. De omfatter også ofte levetid garantier mod de fleste problemer og mangler. Hvis dit hjem har betydelige mund trafik (herunder børn og/eller kæledyr) vil derefter et laminat gulv holde op meget bedre end en sammenlignelig træ eller endda flisegulv, og være betydeligt billigere end sten gulvbelægning materialer.

Hvis du har en masse trafik i dit hjem og planlægger at bo der i nogen tid, Laminat Gulvbelægning kan vise sig for at være den bedste værdi for dine penge på grund af sit lange liv, holdbarhed og fremragende garantidækning. Det er ikke den billigste gulve option, så det er altid vigtigt at afveje omkostningerne og funktioner mod dine behov. Hvis du ønsker udseendet af hårdttræ, men har en sub gulv, der er uforenelig med reelle trægulve, kan laminatgulve være valg for dig!